avocado pudding

Kourtney Kardashian inspired avocado pudding

Vandaag heb ik een celebrity inspired ontbijtje voor jullie! Deze avocado pudding is namelijk een favoriet van Kourtney Kardashian. Nu ben ik geen fan van de Kardashians, maar wél van hun serie. Dit is echt één van mijn guilty pleasures als het op series aankomt. Een overload aan drama en een kijkje in het exclusieve leven van deze showbizz familie: heerlijk toch? Maar goed: avocado pudding dus. De bewuste Kardashian dame die deze pudding heeft “uitgevonden” houdt van alles wat organic (biologisch) en gezond is. En laat deze pudding dat nou net zijn (oké, misschien kocht ik geen bio avocado, maar gezond is het wel!). Hoofdzakelijk gemaakt van avocado, dat gezonde vetten bevat en goed schijnt te zijn voor huid en haar, is dit een gezonde start van je dag! 

Dit ontbijt (of tussendoortje) is gelukkig super makkelijk en snel te maken!

Aantal: 1 persoon

Wat heb je nodig?

  • 1 rijpe avocado
  • 50 ml melk (ik gebruik kokosmelk)
  • 1 tl honing
  • Als topping: wat amandelen (andere toppings zoals kokos of verschillende noten kan ook)

Hoe doe je het?

  • Gooi alle ingrediënten samen in een blender en mixen maar!

Nou, als dat niet makkelijk is! Mocht je nou geen blender hebben is dit ook prima te doen met een staafmixer. Vind je het niet zoet genoeg? Gooi er dan wat extra honing of een beetje suiker in. Persoonlijk vind ik de smaak zo wel lekker, met name de romige textuur, maar het smaakt wel vrij “avocado-achtig”. Logisch natuurlijk, maar als je dit minder lekker vindt kun je er altijd bijvoorbeeld een banaan bijdoen om de pudding een iets andere smaak te geven. Wil je liever een smoothie? Dan gebruik je wat extra melk.

Smakelijk!

The Baking Blogger

Nog meer avocado recepten? Bekijk hier mijn Homemade Guacamole!

avocado pudding

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *